About
 

 

 

 

Gwen Hoopman Architectural Design is een full service ontwerpbureau, gestart in 2013. Het bedrijf is opgezet door Gwen, die na het behalen van haar diploma aan de Artemis Styling Academie haar opleiding heeft afgerond op de befaamde Rietveld Academie.

Gwen heeft 7 jaar als freelance interieurarchitect gewerkt voor HIP Studio, waar zij haar ervaring heeft opgedaan voor diverse grote hospitality- en particuliere projecten.

Als interieur architect is zij een aantal dagen werkzaam voor Porcelanosa Projecten, waarin met 3D renders ruimtes worden gevisualiseerd. Opdrachtgevers zijn voornamelijk grote hotels en architecten die assistentie vragen bij het visualiseren van de projecten.

Daarnaast werkt zij als freelance ontwerper voor onder andere het televisieprogramma Eigen Huis & Tuin, waarbij haar expertise wordt ingezet om uitdagende ruimtes om te zetten naar een fijn thuis.

Gwen werkt met veel enthousiasme en toewijding als interieurontwerper en kan uw individuele wensen omzetten naar een verrassend ontwerp. Denk aan het ontwikkelen en presenteren van concepten, het vormgeven van een ruimte (in 2D en 3D), kleur-, verlichtings- of meubeladvies tot aan de volledige (her)inrichting van uw woning of bedrijf.


LOVE COLOR. TAKE RISKS. STAY CURIOUS.

- Gwen Hoopman